Verhuis nieuws

Per 2 januari 2013 zijn wij verhuist naar een nieuwe lokatie aan de Heenweg waar wij de koersbal sport beoefenen. Het adres is nu geworden de Brede buurschool "De Kameleon" , Boelhouwerstraat 1, 2691LR 's-Gravenzande.Groot nieuws,de door ons zo begeerde nieuwe matten en nieuwe ballen zijn geleverd. De sponsors, Fonds Westland en Arcade Wonen, boden ons symbolisch een cheque aan waarmee de matten en ballen zijn gekocht.

Voor ons was 5 December de  mooiste dag  om de matten officieel in ontvangst, en samen met onze gasten  in gebruik te nemen.
Toen onze leden en gasten om 2.00 uur in het “Open Huis” in Heenweg aanwezig waren, werd er In plaats van koffie, heerlijke chocolademelk geschonken. En, natuurlijk met speculaasbrokken. Dat hoort nu eenmaal zo bij zo’n soort feest.

Tot ieders verrassing verscheen om 2.15 uur Sint Nicolaas in hoogsteigen persoon, vergezeld door 2 levendige zwarte Pieten. Net zoals vroeger hadden deze ook nu pepernoten meegebracht, zo uit de jute zak. Om half drie begon het officieële gedeelte. Na diverse toespraken verwijderden de zwarte pieten het doek van de matten, waarna deze door onze gasten officieel in gebruik werden genomen.  Maar dit was nog niet alles.

Sint Nicolaas had nog een belangrijke taak. Hij mocht de beker van de maand overhandigen aan Jan van der Lans, die deze keer als hoogste was geëindigd. Ook werd hij hiervoor stevig geknuffeld door de zwarte Pieten, wat hij niet alleen tevreden onderging, maar waar hij, naar later bleek, ook nog met een zwart gezicht uitkwam.
Sint had ook nog voor iedereen een chocolade letter meegebracht.

Al met al was het een gezellige middag, met een hapje en een drankje, mede mogelijk gemaakt door de financieële bijdrage van onze leden en  sponsoring van Bouwmarkt Multimate.  Ook de inzet van de vertegenwoordigers van de Stichting Vitis Westland hebben aan het slagen van dit alles veel bijgedragen.

Als u dit leest, kom eens bij ons langs op Maandag middag of Woensdag morgen, het is altijd heel gezellig en u bent ook nog in beweging.