Koersbal toernooi De Ridder

Op 3 november 2017 speelde de Koersbal Club Heenweg een toernooi in Alphen aan den Rijn bij koersbalclub "De Ridder".  11 teams speelde voor de overwinning van het toernooi. Onder leiding van Jaap van Santen behaalde onze club de 6de plaats.

 

20e Westland Koersbal toernooi
Dit jaar heeft de Koersbalclub Heenweg het 20e Westlandse Koersbal Toernooi georganiseerd.
Het toernooi werd op Dinsdag 5 September 2017 gehouden in “Het Open Huis” in Heenweg,wat toch wel een enige locatie is.
Al vanaf 8.15 uur arriveerden de deelnemers en werden ze verwelkomt met een kop koffie.


Om 9.15 uur opende Jaap van Santen het Toernooi.
Direct gevolgd door de indeling, kon er om 9.30 uur voor de eerste keer worden afgegooid.
De volgorde was bijna gelijk aan vorig jaar. Dit keer werd er na 2 ronden eerst koffie gedronken, met een heerlijk stuk cake erbij. Deze cake’s waren gebakken door ons medelid Grarda van Santen. Na de 2 volgende ronden was het tijd om te lunchen. Een heerlijke kom soep en belegde broodjes. Daarna was er nog keus uit diverse soorten fruit.


Na de lunch werden er nog 3 ronden gespeeld. Alle deelnemers deden natuurlijk hun uiterste best. Maar er kan er maar één winnen en da was dit jaar de koersbalclub “Naaldwijk 1” die de beker mee naar huis nam. Als 2e eindigde Koersbalclub “De Losse Pols” uit Wateringen, en als derde konden wij “Den Hoorn” noteren.
Na afloop ontvingen de teams met de plaatsen 1, 2 en 3 een geldprijs. Al met al kunnen wij terugzien op een heel gezellige dag, met een heel geslaagd Toernooi.

Uitslag 20e Westland koersbal toernooi.

koersbaluitlagswkt2017